Те идват! валя и моро превземат света с разговорник и самочувствиеКолоритното ромско семейство ще посети 9-те най-големи европейски града само за два месеца в туристическото риалити на TV7 “Валя и Моро превземат света“

Най-смешното лятно риалити на TV7 - „Валя и Моро превземат света“, започва на 2 юни, а първата дестинация на пишман туристите е Брюксел. Шоуто ще се излъчва от понеделник до сряда, от 21:30 часа само по TV7. В първите три епизода Валя и Моро превземат столицата на Европа, въоръжени с разговорник и любопитство, нови дрехи и малко храна за из път. Още в първите дни на пътешествието си те ще успеят за съберат тълпа от зяпачи на Гран Плас в Брюксел, но пък чевръст продавач на гофрети ще завлече с пари играчът Моро.

Европейското пътешествие на двамата от Златица ще ги отведе и в брюкселски гурме ресторант, където още преди основното ястие Валя ще е сигурна: „Искам да избягам! Това не е за мен!“ Инстинктът й не я е подвел – изисканата европейска кухня се оказва голям залък за Валя и блюдото с трюфели за над 350 евро ще предизвика у нея неудържима вътрешна експлозия.

Вижте още: